Dag van de LEERLING: Bobbejaanland

Op vrijdag 17 mei zijn alle leerlingen en personeelsleden van onze school een dagje naar Bobbejaanland geweest. Dat kaderde in het 25-jarige bestaan van de Dag van de Leerling.

Het vervoer gebeurde met de fiets, bus of met de auto. Het weer was niet optimaal, maar de gelukkig bleef de regen uit. Om 10u gingen de deuren open en haastten de leerlingen zich naar de meer of minder spectaculaire attracties, zoals de Dizz, King Kong, Speedy Bob, Typhoon, Sledge Hammer, El Rio en andere Revolutions. De avontuurlijk ingestelde collega’s waagden zich ook aan ritje op één of andere roetsjbaan, andere bleven gezapig aan de kant een oogje in het zeil houden.

Om 15.30 zat de dag erop. Uit de vele positieve reacties konden we opmaken dat deze uitstap zeker in de smaak viel. Er waren zelfs leerlingen die er geen genoeg van konden krijgen en nog langer in het park bleven. Uiteindelijk konden we spreken van weer een geslaagde editie! Op naar de volgende 25 jaar!