Onze leerlingen IW doen massaal mee aan de Vlaamse Wiskunde Olympiade

De leerlingen van de afdeling Industriële wetenschappen (IW) deden voltallig mee aan de eerste ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade. Dit is een wedstrijd voor wiskundeknobbels waarin leerlingen van alle Vlaamse scholen getest worden op hun inzicht en algemene wiskundige kennis.

Uit de eerste reacties van de leerlingen bleken de vragen ook dit jaar weer niet van de poes. Toch deed iedereen zijn uiterste best om ook dit jaar weer met een mooie delegatie de school te kunnen vertegenwoordigen in de tweede ronde. Mooi extraatje voor de leerignen is dat ze dan al eens op bezoek kunnen gaan bij de Universiteit Antwerpen.

En wie weet... misschien kan dit jaar weer iemand doorstoten naar de Vlaamse finale, zoals vorig jaar.

LINK: Vlaamse Wiskunde Olympiade