Februari - Milieu

De maand februari roepen wij op het Technisch Instituut Sint-Paulus uit tot de 'milieumaand'. Tijdens deze maand vinden er bij ons op school verschillende milieuactiviteiten plaats.

Batterij-inzamelactie

Je kan je gebruikte batterijen in een gesloten zakje met je naam en klas erop in de groene Bebat-inzamelton aan het onthaal werpen. De leerling die de meeste batterijen inlevert wint een mooie prijs. Per graad kiezen we één winnaar.

GSM-inzamelactie

Ook de gsm-inzamelactie blijft doorgaan. Help ons om zo veel mogelijk oude mobiele telefoons in te zamelen. Hoe meer toestellen wij inzamelen, hoe groter de beloning die wij als school krijgen van Good Planet en Proximus. Voor de geleverde inzet kunnen wij immers kiezen uit kwalitatieve tablets of laptops.  Wij hopen op een mooie inzameling, zodat we met de tablets of laptops aan de slag kunnen tijdens de lessen.

Laten we samen TISP verder uitbouwen als “Straffe en duurzame school”!

Dikke Truien Dag (maandag 6 februari 2018)

Maandag 6 februari is het DikkeTruienDag. Deze dag zetten we in de hele school de verwarming één graadje lager. Het is niet de bedoeling je in de kou te zetten. Wat dan wel de bedoeling is, zal je tijdens één van je lessen vernemen.

Het thema dit jaar is: "Ruil het grijs voor het frisgroen". Daarom deze warme oproep: draag dinsdag zo veel mogelijk groen! Doe dus op deze dag je meest groene, originele, grappigste of lelijkste trui aan. Zorg dat je met je trui wordt gefotografeerd en maak kans op een leuke beloning. Per graad kiezen we één winnaar. Ook uit het personeel van de school kiezen we een winnaar.

Laten we samen TISP verder uitbouwen als “Straffe en duurzame school”!